Bestill fra Alko

https://www.alko.fi/sv

Hej!

Alkos bestillingstjeneste fornyes i Näätämö Nord1 Market 31.08., hvoretter butikken vil fungere som et hentepunkt for Alkos nettbutikk. Etter denne datoen skal Alkos varer ikke lenger bestilles ved hjelp av Nord1 Markets eget bestillingsskjema, men direkte fra Alkos nettbutikk, enten selvstendig eller ved hjelp av Nord1 Market mens kunden venter på hentepunktet. Bestillingene som er gjort i Alkos nettbutikk, utleveres av Nord1 Market til kundene i henhold til Alkos bestillingsvilkår og åpningstider. Nettbutikkbestillingene leveres til hentepunktene i løpet av 3 hverdager, dersom alle de bestilte varene er umiddelbart tilgjengelige i nettbutikken. Leveringsgebyret er 9 €. Dersom vi må skaffe et større antall av en eller flere av de bestilte varene fra en leverandør, leveres bestillingen anslagsvis i løpet av 5–10 hverdager.

Fornyelsen forutsetter registrering som kunde i Alkos nettbutikk på www.alko.fi. Til registrering trenger du kun finsk Bank-ID. Mangler du finsk Bank-ID, kan du registrere deg som kunde hos Alkos representant som vil være til stede på Nord1 Market fre–lør 31.08.–01.09. og fre–lør 07.09.–08.09. Registreringen forutsetter identifikasjon i form av gyldig legitimasjon utstedt av myndighetene. Ved behov tilbyr vår representant hjelp til registrering også for finske kunder. I tillegg til registrering forutsetter bruk av nettbutikk at kunden har et eksisterende mobiltelefonnummer og en gyldig e-postadresse for å motta bestillings- og leveransebekreftelser.

 

Alkos nettbutikk, som er tilgjengelig både på finsk, svensk og engelsk, har et allsidig utvalg på mer enn 7 900 varer. For øyeblikket har vi totalt mer enn 420 hentepunkter for vår nettbutikk over hele Finland, og vi ønsker deg velkommen til en hyggelig handel hos oss.